Skip to Content

Atunci cand ploua Bucurestiul este un oras civilizat

Imi place mult Bucurestiul cand ploua. De fapt, daca stau sa ma gandesc bine imi place Bucurestiul cel mai mult cand ploua.

1. Atunci cand ploua Bucurestiul se goleste de maidanezi, ca na, maidanezilor nu le place ploaia. Nu maraie, nu musca, nu copuleaza, nu testeaza omul rau, nu fraternizeaza cu Vier Pfoten, pur si simplu dispar undeva.

2. Atunci cand ploua pe trotuarele din Bucuresti nu mai sunt biciclisti agresivi, in viteza. Putinii biciclisti care inca sunt pe trotuare merg normal, cu viteza scazuta, ca sa nu se ude. Civilizat. Chiar daca merg in locul gresit, pe trotuare adica, macar merg civilizat.

3. Atunci cand ploua in Bucuresti nu mai exista cersetori. Probabil e in legea breslei ca pe ploaie fie se numara banii fie se concep viitorii cersetori, nu se sta de aiurea in intersectii, ca sa faci pneumonie.

4. Atunci cand ploua nu mai mananca la geamul meu seminte toti cocalarii din bloc. Isi mananca semintele, asa cum e normal, la ei in casa.

5. Atunci cand ploua nu se mai aud manele, nici pe geamurile inchise ale masinilor, nici pe geamurile inchise ale blocurilor. Ai putea uita ca exista pe lumea asta manele si manelari.

Atunci cand ploua Bucurestiul arata ca un oras civilizat, asa cum nu il vezi in alte momente.

Daca ar ploua 365 de zile pe an cred ca nu mi-as mai dori sa plec din Bucuresti. Din pacate ploile se termina si Bucurestiul isi revine la cersetori, maidanezi, biciclisti agresivi pe trotuare, manele pe geamuri si toate celelalte...

Comments

Hehe...

Aşadar, anul acesta a fost sensibil mai civilizat decât anul trecut. Un început bun. Tongue

ne transformam intr-o "civilizatie bacoviana"

Da, a inceput bine. Cred ca incet-incet ne transformam intr-o "civilizatie bacoviana" adica e civilizat doar atunci cand ploua Laughing out loud

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole