Skip to Content

Asus

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Mântuirea promotională

Ultimele mele 5 laptopuri au fost toate ASUS. In diferite marimi, forme, arome si culori. De la ecran de la 7" pana la 14", ca mai mare ma dor ochii de la muschii spatelui.

Toate functioneaza in continuare, unul a facut niste bad-uri la hard, i le-am oblojit cu grija asa ca merge in continuare, altul a ramas fara doua taste, neesentiale. Unui al treilea ii scartie rau coolerul. Toate cinci au tastele tocite (parafrazandu-l pe Terente eu scriu mult si apasat la cioc). Cele cinci 5 laptopuri merg inca foarte bine si au fost pensionate fiecare individual pe motiv de varsta si nu de deces. Le am asezate vertical, intr-un raft, ca pe carti, unul langa celalalt, ma uit la ele cu drag.

Enormofonul lui Mos Nicolae

Pentru ca Mos BlackFriday a fost un loser penibil anul acesta m-am hotarat sa il trag putin de barba pe Mos Nicolae pentru telefonul si tableta dorite asa ca in final mi le-a adus sub forma unui singur obiect avand ambele functionalitati (tableta&telefon), la pret de criza. Probabil ati ghicit, e vorba de celebrul enormofon cum il alinta invidiosii, Asus Fonepad ME372CG, 7"

Syndicate content


Smokers