Skip to Content

Anxietati (auto)biografice

Unul din avantajele de a avea un blog "generalist" si de a nu trai din el este acela ca poti sa scrii tot ce iti trece prin cap si in ce ritm doresti. De la zece posturi pe zi la unul la doua luni.

Cand nu traiesti din blog diferentele de trafic de la o zi la alta nu schimba nimic. Chiar daca numarul unicilor pe zi nu modifica gustul cafelei de dimineata nu pot sa nu ma intreb din cand in cand de ce un post de aici are 2000+ vizualizari iar altul doar 50.

Tot intorcand ideea asta pe toate partile am inceput a face un sistem de clasificare a posturilor (altceva decat sfintele categorii & taguri prezente in orice blog), cumva dupa interesul meu alocat unor teme sau altora. Nu am avansat prea mult cu proiectul pentru ca m-a curentat o fantezie bolnava: cum ar tria un ipotetic biograf al meu (scuzati narcisismul) toate aceste posturi, care mai de care diferite intre ele?

Procentual? Gen 23% politice, 16% do-it-yourself, etc? Mi-ar estima interesul in functie de lungimea posturilor? Ar stabili entuziasmul pe care l-am depus intr-un post pe o scala Likert?

E o senzatie neplacuta sa te simti, fie si pentru cateva minute (ca mai mult nu m-a tinut) propriul tau biograf. Un fel de ca si cum ai fi propriul tau autopsier. Laughing out loud

Am abandonat gandul meu initial de a-mi clasifica posturile insa ideea devianta ma bazaie in continuare: oare ce ar putea vedea/intelege un ipotetic biograf al meu analizand "produsele" activitatii mele? Posturi risipite prin bloguri (vreo trei), fotografii prin fotobloguri (sunt la al doilea), mii de emailuri, ceva social media.

V-ati gandit vreodata la asta?
V-ati gandit la ce ar intelege un biograf al vostru din ceea ce ati scris/spus/facut pana acum?
V-ati gandit ce le lasati biografilor vostri? Laughing out loud

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole