Skip to Content

animale

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Clandestino

Pisicile sunt celebre pentru abilitatea lor de a iesi din belele. Si, sigur, si pentru abilitatea lor si mai mare de a intra in belele. Laughing out loud

O pisica isi facea somnul de frumusete pe aripa un avion mic (ceva moto-planor din cate se vede in videoclip), a ignorat cu gratie zgomotele facute de pilot la decolare si...s-a trezit acolo unde nici vulturii nu se avanta. Darmite pisicile.

Noroc ca a dat peste un pilot civilizat, care n-a trimis clandestinul la plimbare ci a aterizat de urgenta din motive felino-umanitare.

Don't drink and drive

Acesta este ideea care mi-a venit spontan cand am vazut aceasta scena. Un domn asa, mai hipster, evanghelist tacut al tratamentelor naturiste cu iarba etc s-a hotarat sa isi testeze un pic viteza proprie si viteza de reactie a taurasului.

Apusul maidanezilor

In confruntarea dintre om si maidanez se pare ca maidanezul a inceput sa piarda teren.

Intr-o conferinta de presa tinuta astazi coordonatorul ASPA, Răzvan Băncescu a declarat ca din septembrie 2013 pana astazi au fost capturati 34.000 de maidanezi din cei 64.000 estimati ca ar bantui strazile Bucurestiului si respectiv eutanasiati 16.000 dintre ei.

16.000 de cutzu-cutzu bantuie acum pe Campiile Elizee. Sau Valhala. Sau se joaca fiecare cu cate 70 de fecioare, canine sau nu, alegeti dvs. in functie de preferinte si credinte.

Ceilalti 16.000 capturati au fost dati spre adoptie.

Primii pinguini homosexuali din Irlanda

A sosit in Irlanda primul cuplu de pinguini homosexuali. Probabil stiti ca omul nu este singura specie care are comportament homosexual.

(Suntem doar singura specie unde exemplarele cu acest comportament organizeaza parade celebrand homosexualitatea, dar asta e alta discutie, sa ne pastram astazi la pinguni.)

Pinguinii homosexuali irlandezi sunt doua femele numite Missy si Penelope si au sosit la Dingle Oceanworld Aquarium, in Kerry. Deci, tehnic vorbind sunt doua lesbiene.

Nu stiu insa cum ar fi femininul de la pinguin. Pinguine?

Syndicate content


Smokers