Skip to Content

am scris pe la altii

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Board games care dau dependenta

Motto: "Tati, ce-i ala sah?" "Pai e piesele alea care nu se foloseste din cutia de table"

Eu sunt de moda veche, intotdeauna am fost de parere ca cele mai bune lucruri in viata ar trebui sa fie gratis: apa, aerul, sexul si jocurile. Daca la primele trei categorii am reusit (in general) sa imi respect principiile in ceea ce priveste board games-urile viata m-a invatat ca mai exista si exceptii. Pe langa favoritele mele de cand ma stiu, sahul si Go-ul am mai descoperit in timp alte trei jocuri care sa fara fie free sunt de pus pe lista. Pe cea mai scurta lista posibila.

Si barbatii plang(e)

O doamna care scrie pentru o revista pentru femei un articol despre plans si barbatii care plang m-a rugat sa fiu barbat si sa am un punct de vedere despre barbatii care plang. Sunt psihoterapeut, sunt barbat si se presupune ca ocazional mai si plang pe deasupra.

Desi pana acum experientele mele cu ziarele si ziaristii au fost de tot plansul (texte ciuntite, scoase din context, numele meu scris gresit, publicarea datelor de contact a ramas un vis prea indepartat) de data aceasta tema mi s-a parut irezistibila.

Nu stiu ce va aparea in final in revista, sper sa nu plang cu ea in mana, insa i-am spus doamnei ziarist, pret de 1930 de caractere fara spatii cam asa:

Syndicate content


Smokers