Skip to Content

Am castigat un concurs

O vorba veche din studentii batrani spune ca prima conditie ca sa iei un examen este sa te duci sa il dai. La mine s-a verificat, cele mai multe examene pe care le-am luat ca student au fost luate pentru ca in ultimul moment m-am hotarat sa ma duc pe acolo sa vad care-i treaba.

Unul care imi vine acum in minte, la psihologia muncii, avea o materie confuza si un profesor si mai confuz, n-am fost nici la cursuri si nici n-am citit ce era pe acolo.

In dimineata examenului (pentru care nu invatasem nimic si ca atare ma hotarasem sa nu merg, ca n-aveam de ce) m-am gandit cu invidie la colegii care dupa examen vor iesi la o terasa la bere. Am deschis cartea la intamplare si am citit cateva minute dintr-un text mirobolant despre cum trebuie vopsite in verde echipamentele din ateliere ca sa aiba muncitorii pofta de munca. Am plecat la scoala sa particip doar la partea cu berea si colegii m-au convins sa intru si la examen, ca n-am ce pierde. Decat examenul, fireste, dar la ala oricum renuntasem dinainte.

Mi-a picat ca subiect fix aiureala aia cu vopsitul echipamentelor. Am stors ideea cu vopsitul masinariilor mai ceva ca guvernul pe romani si am luat nota sase.

Sigur, este un caz fericit, dar in general eu nu prea particip la examene, concursuri, ca nu-mi plac.

In luna martie comunitatea din Irlanda a celor care fac fotografie de strada a organizat un concurs avand ca tema "graffiti". Dupa cum ziceam, nu prea ma bag la concursuri.

Intr-o zi mergeam pe strada in treaba mea si vad un mos plimbandu-se pe langa un perete mov. Mi-au placut si mosul si peretele, asa ca le-am facut o poza.

Si daca tot era concurs cu tema, am zis sa fac si eu o aroganta si am postat poza pe grupul de fotografie. Graffiti sa fie.

Astazi am vazut pe net ca poza mea a primit locul doi in concursul cu pricina.

Oare ar trebui sa particip mai des? Laughing out loud

Comments

Inspirata fotografie.

Inspirata fotografie. Felicitari Victor! Smile

re: inspirata fotografie

dupa cum ziceam si in post, la fotografia de strada 99% din succes este sa te afli in locul potrivit la momentul potrivit.

Restul de 1% este sa apesi pe butonul declansator... Laughing out loud

examen

E bine se mergi la examene... eu nu am mers numai o data si am suferit 4 luni din cauza ecestei greseli. Cea mai mare prostie din viata mea universitar.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole