Skip to Content

Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se intample

De-a lungul timpului prietenii m-au mai tachinat pe seama apartamentului in care locuiam, caruia, din punctul lor de vedere ii trebuia o zugraveala noua. Le raspundeam ca mai bine il vand, decat sa il zugravesc. Ei ma tachinau in continuare, spunandu-mi ca si in cazul in care l-as vinde ar trebui oricum sa il zugravesc.

De ceva vreme incoace, pentru ca nu il mai foloseam m-am hotarat sa il vand. Si tocmai cand ma pregateam sufleteste sa il zugravesc, sa il fac cat mai apetisant pentru viitorul proprietar apare un cumparator care imi spune de la inceput ca nu il intereseaza cum arata pentru ca oricum il renoveaza total.

Asa ca acum tocmai il vand nezugravit si cu panze de paianjeni. Dupa ce termin cu actele vreau sa imi sun prietenii carora le spuneam ca mai bine il vand decat il zugravesc si sa le spun ca mi-a iesit: l-am vandut 'au naturel', asa cum il stiau ei. Laughing out loud

Comments

..apartamentel in Bucuresti,

..apartamentel in Bucuresti, asta era interesant ca-l inchiriam si luam banuti pe el..ceea ce, sincer, nu prea pot face cu casuta de vacanta de la valeni, fie ea si cu pruni in curte.

..pai bine mai omule, tu ai

..pai bine mai omule, tu ai apartament de vanzare si nu spui nimic? .. poate aveai exact ce imi trebuia mie!

Sorry. Mai am de dat o

Sorry.

Mai am de dat o casuta de vacanta la Valeni, daca te intereseaza subiectul. Ieftin, la pret de iphone. Cu cinzeci de pruni in curte care abia asteapta sa fie culesi. Prietenii stiu de ce. Laughing out loud

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | status