Skip to Content

Adrian Zglobiu

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

N-ai cu cine

dl. Adrian Zglobiu dupa 36 de ore de stat in arest s-a lepadat de flegma ca Petru de Iisus si a declarat in timp ce fugea de ziaristi ca isi regreta fapta si ca isi cere scuze de la Marele Conducator. N-ai cu cine, dom'le, n-ai cu cine.

N-ar invata si el de la Big Boyz. De exemplu Radu Mazare dupa episodul (tot in Constanta) cu "mai animalule" a fost primarul Constantei ani de zile...

Vremea flegmelor

Vad pe net ceva titluri ca "presedintele Basescu, scuipat in fata de la mica distanta" sau "Băsescu, atacat la Constanța! A fost SCUIPAT"

Dau un search si aflu ca un domn de 39 de ani, pe numele lui Adrian Zglobiu (frumos nume, predestinat Laughing out loud ) s-a hotarat sa faca cam ceea ce si-au dorit cei 7,4 milioane de romani care la ultimul referendum au stat la cozi la 40 de grade la umbra: sa il scuipe democratic si igienic pe Basescu cu ajutorul buletinelor de vot. Insa Basescu s-a facut mititel in spatele fustelor Angelei Ferkel si s-a protejat de scuipatul romanilor. In final a scuipat si el pe voturile romanilor. Un fel de "cine scuipa la urma, scuipa mai bine".

Syndicate content


Smokers