Skip to Content

Aceste cătuşe care ne obsedeaza

Dl Traian Basescu cu fiecare zi cu care se apropie de pierderea imunitatii care l-a tinut departe de grijile legate de dosarele penale pe care le are puse pe standby incepe sa fie obsedat de imaginea cătuşelor. La propriu.

Zicea de curand dl. inca presedinte al unei parti insemnate dintre romani:

Aceşti ticăloşi vor pune cătuşe DNA ca să nu le pună DNA-ul lor.

Traian Basescu

Pentru cei care ati deschis mai tarziu televizorul ticalosii infierati cu manie proletara de domnu' presedinte nu sunt altii decat fostii lui tovarasi de drum Tariceanu si Melescanu si fostul baiat de casa al familiei Udrea/Cocos, dl Victor Ponta chiar el, devenit intre timp ceva mai putin prietenos cu domnu' presedinte.

Incerc sa rezist tentatiei sa fac o analiza salbatica a acestui vijuăl cu cătuşele al domnului Basescu, dar nu reusesc sa rezist tentatiei de a-mi imagina cum curge o dimineata ingrijorata din viata presedintelui.

Se trezeste dimineata pe racoare (nicio aluzie impertinenta, racoare ca a venit toamna, da?) e un pic iritat, a avut un cosmar kafkian cu niste roti dintate care strangeau in jurul lui si ca sa isi domoleasca iritarea isi pune in pahar un pic de mic dejun doar atat cat sa pluteasca cuburile de gheata si cand se uita pe geamul din Vila Dante vede niste crengute legate intre ele ca niste - pardon de expresie - cătuşe.

Face un gest de alungare a imaginii terifiante, isi muta privirea in sufrageria enorma (renovata de curand pe bani publici, vreo 4 milioane euroi) si vede niste ornamente cilindrice in forma de - da, ati ghicit - cătuşe. Deschide poate sertarul biroului si gaseste in el catusele cu blanita roz uitate acolo de la una din ultimele intalniri cu candidatul prezidential PMP. Inchide nervos sertarul, chiar nu intelege cum cineva poate glumi cu asa ceva, o sa ii spuna sa le ia de acolo la sedinta viitoare, ca doar nu poate sa ii spuna femeii de serviciu sa le arunce.

Isi mai pune un pic de mic dejun in pahar, s-a topit si gheata si da repede cateva telefoane ca sa se asigure ca la DNA totul e in regula si n-a intarziat nimeni la serviciu. Ca doar de aia sunt platiti.

Aceste cătuşe care ne obsedeaza...

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole